Fermentazioa, bizioa!

056-ASTEKLI-23 Sagardun Partzuegoa ACT 1
Hartzigarriak egitea elikagaien xahuketaren prebentzioa eta horrek klima-aldaketan duen eragina sustatzeko eta ezartzeko teknika posible bat da; izan ere, elikagaien ekoizpena berotegi-efektuko gasen isurketen iturri nagusietako bat da.
Tresna berezirik gabe martxan jar daitekeen praktika tradizionala da, herritarrengan galtzeko zorian dagoen arren, tailer honetan berreskuratuko duguna.

Erakunde antolatzailea:
Sagardun Partzuergoa

Erakunde laguntzailea:
Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa

Data eta ordutegia:
Data: 2023-09-22
Ordua: 18:00 etan
Iraupena: 2 ordu

Kokapena:
Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Astigarraga)

Parte-hartzaile kopurua:
15

Ekitaldian egingo den hizkuntza:
Euskaraz/Gaztelaniaz

Izena ematea:
Web galdetegia: www.sagardoarenlurraldea.eus

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ekitaldiak

Beste ekitaldi batzuk