Hartzigarriak egitea elikagaien xahuketaren prebentzioa eta horrek klima-aldaketan duen eragina sustatzeko eta ezartzeko teknika posible bat da; izan ere, elikagaien ekoizpena berotegi-efektuko gasen isurketen iturri nagusietako bat da.
Tresna berezirik gabe martxan jar daitekeen praktika tradizionala da, herritarrengan galtzeko zorian dagoen arren, tailer honetan berreskuratuko duguna.
Erakunde antolatzailea:
Sagardun Partzuergoa
Erakunde laguntzailea:
Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa
Data eta ordutegia:
Data: 2023-09-22
Ordua: 18:00 etan
Iraupena: 2 ordu
Kokapena:
Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Astigarraga)
Parte-hartzaile kopurua:
15
Ekitaldian egingo den hizkuntza:
Euskaraz/Gaztelaniaz
Izena ematea:
Web galdetegia: www.sagardoarenlurraldea.eus