Asteklima 2022

Sukaldaritza: gerorako gorde. (Fermentazioa eta kontserba azkarrak)

deco-bandas

Ordutegia

Lekua

Elikagai kopuru handiak ekoiztu bai, baina jan ez izateak eragin negatibo handiak ditu ingurumenari, gizarteari eta ekonomiari dagokienez. Eurostat-en datuen arabera, bainera, elikagaien xahubidearen iturri nagusia, guztiaren %70 inguru sortuz, kontsumitzaileen etxeetan dago. Gainera, UNEPen kalkuluen arabera, berotegi-efektuko gasen emisio globalaren % 8-10 kontsumitzen ez diren elikagaiei lotuta dago.

Erakunde antolatzailea:

Ataungo Udala

Erakunde laguntzailea:

Food Hack Lab – Lurlab

Data eta ordutegia:

Data: 2022 ko irailaren  29 an

Ordua: 18:00 etan

Iraupena: 2 ordu

Kokapena:

LURLAB (Ataun – San Gregorio)

Izena ematea:
Web orria:    Lurlab.org

Beste ekitaldi batzuk