Asteklima 2023

Fermentazioa, bizioa!

deco-bandas

Ordutegia

Lekua

Tailer honen helburua hartzigarriak egitea da, elikagaien xahutzea prebenitzeko antzinako teknika gisa eta horrekin klima aldaketaren aurka borrokatu. Elikagaien xahutzea prebenitzea sustatu eta ezartzeko teknika posible bat da fermentuak egitea. Tresna berezirik gabe martxan jartzeko moduko praktika tradizionala da, baina herritarrengan galtzear badago ere, tailer hontan berreskuratuko dugun hau.

Erakunde antolatzailea:
Ataungo Udala

Erakunde laguntzailea:
LURLAB

Data eta ordutegia:
Data: 2023-09-28
Ordua: 18:00 etan
Iraupena: 2 ordu

Kokapena:
LURLAB – San Gregorio auzoa 3

Parte-hartzaile kopurua:
12

Ekitaldian egingo den hizkuntza:
Euskaraz

Izena ematea:
Web galdetegia: lurlab.org

Beste ekitaldi batzuk